Gemaakt van prachtige wijngaarden uit de Montagne de Reims, waarvan 70% geclassificeerd zijn als Premier Cru. Aangevuld met druiven afkomstig van wijngaarden letterlijk tegen de Premier Cru wijngaarden aan.

Op 25 meter diepte rijpt onze Tradition voor minimaal 36 maanden ‘sur latte’ op een constante temperatuur van slechts 10 graden, waardoor er ongekende diepgang ontstaat, lengte en een fijne mousse.

Fris door de Chardonnay, fruitig door de Meunier en rond en zacht door de Pinot Noir. Een ideaal aperitief!

The Classic

Blend: 40% Pinot Noir - 20% Meunier - 40% Chardonnay

Dosage: 8 gram/liter (Brut)

Beschikbaar in alle formaten. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en prijzen van alle formaten.

Chef's suggestion

In het gloednieuwe Restaurant de Jaeger in Ruurlo presenteert chef Youri Hukker een drieluik van amuses die perfect harmoniëren met onze Courtier Tradition:

Een pannenkoek met spek, appel en stroop krijgt een verrassende tegenhanger in een amuse van pannenkoek-ijs, appel en pancetta. Zo ontstaat een speelse balans van zoet, zout en krokant die prachtig aansluit bij de rijke mousse van de Tradition.

Een zuurdesem cracker met wortel-filet americain laat zien hoe verfijnd en smaakvol groentegerechten kunnen zijn. De zachte, umami-tonen vinden een elegante partner in de frisse, lichte zuren van de champagne.

Een tartelette met tzatziki, appel en dille brengt frisheid en levendigheid, waarmee de subtiele nuances van de wijn extra worden benadrukt en versterkt.

Samen vormen deze amuses een uitgebalanceerde introductie, waarbij zowel de creativiteit van de keuken als de finesse van de Courtier Tradition schittert.